• Muffins i många smaker

    Muffins i många smaker

Välkommen till Muffin Bakery!

Vi är ett litet café som ligger ett stenkast från Östermalmstorg, vi slog upp dörrarna till detta amerikaninspirerande café i januari 2008. Sedan 2009 har jag ägt och drivit denna rörelse. Tidigare arbetade jag åtta år som kock och souschef på Café Opera vilket avspeglas i maten som serveras här på Muffin Bakery.

Tillsammans med min personal försöker jag göra mitt bästa för att ditt besök hos oss ska ge mersmak!

Välkomna! /Eddie med personal 

Beställ catering eller lunch / fikabröd till mötet

Hos oss kan du beställa catering till mingelpartyt eller varför inte catera lunch och/eller fikabröd till mötet. Ni kanske vill njuta av muffins eller en smarrig tårta på kalaset eller till festen. Det finns många tillfällen att njuta, varmt välkomna att beställa av oss.

Öppettider

Vardagar 07.30 – 17.00

Meny

Hos oss kan Ni äta sallader med olika tillbehör med hemlagad touch. Smörgåsar där brödet bakas på Valhalla bageriet och pålägg som är tillredda med finess för att smakupplevelsen ska vara perfekt. Vi serverar hemlagade pastor och soppor som serveras med kärlek.

Catering

Är det dags för fest eller en tillställning? Hos oss kan Ni beställa catering som är inspirerad från olika kök, så som amerikanskt-, asiatiskt-, italienskt- och svenskinspirerad. Ni kan antingen få ett klart paket eller själva komma med önskemål.

Beställ lunch

Önskar Ni beställa Er lunch i förväg och slippa vänta? Menyn som har något som passar alla. Beställ enkelt från oss!